ARANŽIRANJE

ARANŽIRANJE

CVEĆE I CVETNI ARANŽMANI

Neponovljivu lepotu svakog cvetnog aranžmana, uz lepotu biljaka svakako čini i nadahnuće aranžera
Cveti aranžmani su postali deo brojnih svečanih prilika, proslava, venčanja…

Stil našeg načina aranžiranja je prilagođen svakom kupcu, kao i svetskim trendovima aranžiranja. Tako su nastaju cvetno voćne korpe, pokloni aranžirani sa cvećem, vinom, slatkišima i velikim brojem ukrasa i detalja.

Veštačko cveće

Suvi aranžmani su otporan ukras Vašeg poslovnog prostora koji ne zahteva negu, a pogled na njih relaksira i odmara. Ovakav pristup lepom daće posebno obeležje svakom mestu, i sve više nalazi primenu u aranžiranju savremenog prostora. Svileno, platneno, pa čak i plastično cveće je dosta zastupljeno u poslednje vreme. Ponekad je veoma teško razlikovati veštački cvet od prirodnog, jer su dosta slični, a ponekad i bolji kao rešenje za dekoraciju. . Prednost veštačkog cveća je što ne vene, ne zahteva održavanje i daje jednako lepu sliku vašem prostoru.

Aranžiramo izloge i objekte

Kada poželite aranžiranje izloga, koji je jako važan za svaku trgovinu, ili aranžiranje poslovnog prostora, kancelarije, dvorišta, novogodišnje jelke, voćnog stola, štanda za sajam, ili sasvim nešto drugo, mi smo tu sa našim idejama i obiljem materijala, ukrasa i dekorativnih predmeta. Ukoliko tek otvarate svoju radnju, dekoracije su pravi izbor da privučete pažnju prolaznika i kupaca.

Prema Vašim zahtevima i potrebi Vaše svečane prilike, kao neponovljiv dekor usklađen sa scenografijom i raspoloženjem, naši stručnjaci će pripremiti cvetne detalje koji se ne zaboravljaju.

PARTNERI