BIODEKORACIJA

BIODEKORACIJA – UREĐENJE ENTERIJERA

Novi načini poslovanja utiču da sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru na radnom mestu.

Upravo ta dužina boravka u zatvorenom prostoru  uticala je da se pozabavimo uređenjem enterijera kako bismo ga učinili što prijatnijim za boravak, kako za nas same tako i za naše klijente.

Prijatna atmosfera u vašem poslovnom objektu utiče i na podizanje radne sposobnosti, pa je samim tim uređenje enterijera dobilo jednu novu dimenziju. Sa razvojem nauke i tehnologije javljaju se i nove tehnike u uređenju i ozelenjavanju zatvorenih prostorija, što je ranije bilo nemoguće. Hladni i sterilni poslovni prostori se pretvaraju u prijatne oaze za boravak i rad.

Tu biodekoracija,  kao poseban segment pejzažne arhitekture, dobija svoje posebno mesto u oplemenjivanju zatvorenog prostora,.

Pored prefinjenog dizajna, biodekoracija pruža i neverovatne mogućnosti u uređenju koje su primenjivane samo u eksterijeru. S toga, ovde se primenjuju nova pravila kako bi svi elementi bili u svojoj, ne samo estetskoj već i u ekološkoj funkciji.
Biodekoracija enterijera postala je veoma sofisticirana i specijalizovana umetnost.

PARTNERI

UREĐIVANJE ENTERIJERA BILJKAMA – BIODEKORACIJA

I biljke predstavljaju  izražajno umetničko delo, zbog čega sve češće dizajneri integrišu biljke i saksije u svojim kreacijama. Pored osmišljavanja dizajna, važno je znati šta će živeti u vašem domu ili poslovnom prostoru, i šta može da se gaji u skladu sa vašim stilom života.

IZBOR I NABAVKA BILJAKA

Ukoliko imate potrebu da poslovni ili privatni prostor oplemenite biljnim materijalom, naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju za sve vrste konsultacija i ideja. Naše arhitekte sa dugogodišnjim iskustvom će vam uvek ponuditi estetski dobro i održivo rešenje uvažavajući Vaše želje, biološke uslove i dizajn enterijera.

Ako želite da zamenite postojeći rasad ili oplemenite svoj prostor novim biljkama, stojimo vam na raspolaganju.

za Vas vršimo nabavku prirodnih i veštačkih biljaka, nabavku saksija i dekorativnih obloga, nabavku humusnog supstrata za sadnju, sadnju biljaka i dostavu.

Mi se rukovodimo znanjem a oslanjamo se na bogato iskustvo.

ODRŽAVANJE BILJAKA

Da bi se biljke pravilno razvijale potrebna im je odgovarajuća nega. Green Style Vam nudi program godišnjeg održavanja biljaka, kako naših tako i biljaka koje već posedujete. U programu zaštite i održavanja biljaka zastupljeno je zalivanje i čišćenje biljaka, prekopavanje površinskih slojeva, prihrana biljaka, orezivanje, kontrola zdravstvenog stanja kao i zaštita od biljnih štetočina.